Jornada organitzada per Tecnoaqua amb descompte per als membres del Clúster MAV.
El tractament del fang produït a les estacions depuradores d'aigües residuals (EDAR) requereix una combinació de processos per assolir l'objectiu final de portar-los a l'aprofitament o la disposició final. Cal tenir en compte que els llots separats de les aigües residuals, tant urbanes com industrials, han d'estar estabilitzats, espessits i desinfectats abans del seu ús posterior, ja sigui com a biosòlids o fertilitzants per a l'agricultura, per a recuperació de sòls o per a valorització energètica. L'eliminació sol realitzar-se mitjançant incineració i dipòsit abocador.
En el context d'una economia circular, s'espera que augmenti l'ús dels residus sòlids provinents de les EDAR, com és el cas dels fangs. Per això, cal conèixer els avenços en l'ampli ventall de solucions i tractament d'aquests fangs per resoldre dos dels principals problemes: l'alt contingut d'aigua i l'eliminació dels agents patògens. I, per descomptat, conèixer els costos d'aquests tractaments i la seva valoració. Per donar-hi resposta, el Grup Bioindicació Sevilla (GBS), Emasesa, la Càtedra de l'Aigua Emasesa-US i la revista i portal Tecnoaqua organitzen aquesta 'Jornada Tècnica sobre Valorització, tractaments i costos de fangs de les EDAR', que se celebrarà el proper 16 de maig a la seu d'Emasesa de Sevilla.
Consulteu el programa de la jornada aquí.
Preu de la jornada: 125 € (IVA inclòs), 80 € socis del Clúster MAV.
Data:
16 de maig de 2023
Ponent:
Lloc:
Seu d'Emasesa (Sevilla)
Ciutat:
Pais:
Des del Clúster MAV treballem intensament per oferir una proposta de valor diferencial als nostres socis d’acord amb els nostres valors: compromís, excel·lència, col·laboració, implicació, qualitat i confiança.
Contacta
Milà i Fontanals 14, 1r 6a
08012 Barcelona
622 547 788
info@clustermav.com